Gratis alternatief voor Office365 (Excel, Word etc)

Een super korte blog over een alternatief voor Microsoft Excel, Word, Powerpoint, Outlook e.d. Ik krijg de vraag heel vaak van vrienden en collega’s. Veel mensen blijken niet te weten dat er gewoon een gratis alternatief is wat ook 100% in de cloud werkt!

Het gratis excel alternatief is Google Spreadsheets van, je raad het al Google. Dit gratis online/cloud programma werkt vrijwel hetzelfde als Microsoft Excel maar is enkel via de cloud (dus internet) te benaderen.

Ook offline met apps

Eventueel kan je wel offline werken met de diverse apps die Google beschikbaar stelt via de PlayStore en AppStore. Ook die zijn volledig gratis, een perfect gratis alternatief voor Excel toch?

Waar te vinden?

Je kan het gratis alternatief voor o.a. Excel zeer gemakkelijk online gebruiken of de apps gewoon even downloaden via de juiste App Store. Google stuurt je op een apparaat waar een app voor beschikbaar is automatisch door, via onderstaande link kan je dus alle opties vinden ?

Alternatief Voor Software
%s Commentaar

 • Corvee rooster digitaal – It Praktijk ,

  […] corvee rooster en welke taken er verdeeld moeten worden, dit kan je bijvoorbeeld verwerken in een gratis alternatief voor Excel welke je ook nog eens gratis kan gebruiken in de Cloud en je daardoor zometeen gemakkelijk kan […]

 • Nieuw commentaar

  Vorige
  Website als app op je telefoon
  Volgende
  Digitaal corvee rooster maken