Online overtuigen.

Wij willen middels een prettige samenwerking jouw doelgroep aanspreken en overhalen omdat wij vinden dat ondernemers meer resultaat kunnen boeken uit de online presentatie van de door hen aangeboden diensten of producten. Dit doen wij met websites, video, online marketing en door gebruik making van offline media zoals druk en reclamewerk.

 

maak een afspraak

gevonden worden

Word gevonden.

Wij optimaliseren jouw website altijd om beter door je klanten te worden gevonden. Dit doen we aan de hand van vooraf besproken zoekwoorden. Heb je specifieke doelen of wil je écht hoog in de Google-ranking komen voor bepaalde zoektermen, dan is een maatwerk aanpak nodig. We adviseren je hierin graag. Standaard maken we jouw website SEO-Ready, dan zijn de benodigde tools geïnstalleerd en is er eenmalig een basis optimalisatie uitgevoerd en ben je aangemeld bij de meest gebruikt zoekmachines en sites.

 

startpunt voor jouw bedrijf

We zorgen dat jouw bedrijf in goed handen komt.

Onze eigen specialisme en en jarenlange ervaring benutten we natuurlijk volop. Daarnaast werken we samen met diverse partners die jou samen met ons verder gaan helpen.

alles onder controle

Alles zelf beheren.

Wil je aanpassingen doorvoeren, dan staan we altijd voor je klaar! Maar even lekker zelf aan je site sleutelen is ook fijn, we willen jou bij IT Praktijk namelijk zo goed mogelijk mobiliseren zodat je zelf de controle hebt, lukt het niet? Dan zijn we er om het uit te leggen, dit doen we meestal aan de hand van een video uitleg met voice-over, soms hebben we deze al voor je klaar staan omdat iemand anders de vraag al heeft gesteld, maar meestal maken we hem speciaal voor jou.

 

Toekomstbestendig

Klaar voor de nabije en verdere toekomst.

Jouw website wordt gebouwd om gerust jarenlang mee te gaan, dankzij gebruik van open-source technologie, goede partners en onderhoud is jouw site flexibel en up-to-date. Ook als je wilt doorgroeien en je business gaat uitbreiden.

meer dan 7 jaar

Ruime én brede ervaring.

We bouwen niet alleen een website, ontwerpen niet alleen je drukwerk en maken niet alleen jouw video. Alles valt met elkaar samen qua stijl en ervaring voor jou en je klanten. Dat zorgt voor jou als klant voor puur gemak en voor jouw klanten voor een goede ervaring, en dát zorgt voor geld in het laatje.

Jouw online idee tot leven laten komen?

Ik help je graag verder.
website keuzehulpmaak een afspraak