Ontwerp & drukwerk

Een goed ontwerp werkt!

Je kan het ontwerp voor jouw drukwerk laten maken door een neefje of nichtje, maar wordt alles dan correct opgemaakt waarmee je ook voor complexere projecten uit de voeten kan? Is er nagedacht over de toepassing, kleuren of lettertype? Wordt er gedacht aan licenties? Belangrijke punten om mee te nemen in je beslissing om te kiezen voor een professioneel reclamebureau of je neefje/nichtje.

Contact

Scroll

Belangrijkste pointers

Van deze tijd

Vast Bedrag

Alles uitgelegd

Creatief

Diverse mogelijkheden

Of je nou het complete pakket nodig hebt voor een feest met crewkleding, promotie artikelen, entree bewijzen, polsbandjes, flyers, plattegronden, spandoeken of gewoon visitekaartjes voor jouw eenmanszaak. IT Praktijk regelt het voor je! Samen overleggen we de opties en mogelijkheden om tot een mooi eindproduct te komen. Al onze producten worden geleverd via Noordprint.nl, daar vind je voordelige tarieven en een groot aanbod aan producten.

Geen stress

Snel en gemakkelijk goed drukwerk bestellen in Hoogezand, MM Productions levert snel en tegen een schappelijk tarief, wij hebben verschillende gangbare drukwerk soorten in onze shop. Natuurlijk is het onmogelijk om alle soorten hier te vermelden, neem gewoon even contact met ons op voor een scherpe offerte, in of exclusief ontwerp. IT Praktijk neemt de stress van het bestellen, ontwerpen en aanleveren van bestanden voor je drukwerk uit handen. Jij plaats de order, wij doen de rest.

Service

Wij bieden persoonlijke service en toffe eind producten. Met een no-nonse strategie kun je bij ons prettig samenwerken, want zo zien wij het, als een fijne samenwerking. Je komt niet bij ons voor de allerlaagste prijs of beste aanbieding, maar omdat je een goed eind product wilt en daarin professioneel en klant gericht geadviseerd wilt worden. En als daar een kopje koffie bij nodig is, dan kom je die gewoon halen!

Snel en gemakkelijk goed drukwerk bestellen

IT Praktijk levert snel en tegen een schappelijk tarief, wij hebben verschillende gangbare drukwerk soorten in onze shop. Natuurlijk is het onmogelijk om alle soorten hier te vermelden, neem gewoon even contact met ons op voor een scherpe offerte, in of exclusief ontwerp.

Of je nou het complete pakket nodig hebt voor een feest met crewkleding, promotie artikelen, entree bewijzen, polsbandjes, flyers, plattegronden, spandoeken of gewoon visitekaartjes voor jouw eenmanszaak. IT Praktijk regelt het voor je! Samen overleggen we de opties en mogelijkheden om tot een mooi eindproduct te komen.

IT Praktijk neemt de stress van het bestellen, ontwerpen en aanleveren van bestanden voor je drukwerk uit handen. Jij plaats de order, wij doen de rest.

Jouw huisstijl en drukwerk.
Onze experstise.

Wij helpen je verder en zorgen voor écht goede communicatie

[fa icon=”fa-hand-o-right” color=”#ffffff”]    Maak een afspraak