Van uitlegvideo tot aftermovie

It Praktijk kan je voorzien van prachtige video’s in hoge beeld- en geluidskwaliteit. Er is bij ons écht heel veel mogelijk. En voor ieder budget hebben we een oplossing.

Contact

Scroll

Belangrijkste pointers

Van deze tijd

Vast Bedrag

Alles uitgelegd

Creatief

Diverse mogelijkheden

Wil je een video laten maken in Groningen voor jouw band, bedrijf of organisatie? Of wil je je bezoekers overhalen juist jouw product te kopen of denk je aan een impressie video (aftermovie) van je evenement? Wij staan open voor jouw specifieke wensen en ideeën.

Voorbereiding

Vooraf bespreken we je wensen, het doel van de video, de doelgroep en de toepassing. Afhankelijk van het type opdracht dienen er diverse voorbereidingen te worden getroffen, van een script of draaiboek tot het netjes maken van de te filmen locatie.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat wij een eindproduct afleveren waar wij zelf ook trots op zijn en waar jij écht iets aan hebt. Onze video’s zijn in Full HD en met kraakhelder geluid. We hebben veel in huis om verschillende soorten video’s te produceren, van GoPro’s tot spiegelreflex camera’s en van richt tot spraak microfoons.

Bedrijfsvideo’s

Vooraf geplande video’s met een uitgewerkt script en storyboard. Het doel is om een duidelijke boodschap over te brengen en een sfeervol presentatie te geven van jouw bedrijf of organisatie.

Product video’s

Een productvideo helpt bij het verhogen van jouw omzet. Er zijn vele mogelijkheden te bedenken, van uitleg video, demonstratie of instructie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

Aftermovies

Een eerlijke en professionele reportage van jouw event. Vooraf kiezen we passende muziek en overleggen we de belangrijke aandachtspunten. Tijdens het event schieten we de beelden, zonder planning.

Video pakketten

We bieden voor onze video’s 3 pakketten met een aantal tarieven ter indicatie, ieder pakket kent zijn eigen specifieke doel en mogelijkheden. Ieder pakket kan naar wens worden aangepast, we willen je met onze pakketten een indicatie van de kosten geven.

Klaar om online te overtuigen?
Maak een afspraak
Voorstellen
Stel je digitaal voor aan jouw klanten
€495
  • Een voorstel video waarin jij aan jouw klanten verteld wie je bent en wat je doet. We bespreken van tevoren telefonisch je wensen en maken op basis daarvan een voorstel voor het verloop van de video. We komen vervolgens een dagdeel om de video te schieten op een samen gekozen locatie. Na het schieten van de video zorgen we voor een nabewerkt geheel waarin je 1 ronde de mogelijkheid hebt om aanpassingen door te voeren. Telefonische intake vooraf Dagdeel opnames op locatie Nabewerking 1 revisie ronde inbegrepen
  • Telefonische intake vooraf
  • Dagdeel opnames op locatie
  • Nabewerking
  • 1 revisie ronde inbegrepen
Op maat
Alles op maat en naar jouw wensen
€2500
  • Een video volledig op maat met een offerte aangepast naar jouw persoonlijke wensen, samen het storyboard maken op locatie, hulp bij het maken van een script of veel revisie rondes? Alles is mogelijk, tijdens de vrijblijvende intake nemen we je wensen op. Dit pakket is geschikt voor bedrijven die wat meer willen en daarbij persoonlijk geholpen willen worden, van tevoren ontvang je van ons een prijsopgave.
  • Alles op maat
  • Zeer persoonlijk
  • Voice-over mogelijkheden
  • Meerdere opname dagen/locaties

Wij helpen je verder en zorgen voor écht goede communicatie

   Maak een afspraak