Online overtuigen

Wij willen middels een prettige samenwerking jouw doelgroep aanspreken en overhalen omdat wij vinden dat ondernemers meer resultaat kunnen boeken uit de online presentatie van de door hen aangeboden diensten of producten.

Vrijblijvende Telefonische Afspraak

Webdesign Keuzehulp
Scroll

Belangrijkste pointers

Van deze tijd

Vast Bedrag

Alles uitgelegd

Creatief ingesteld

Ook webshops

Werkt overal

Wij maken jouw website zowel functioneel als mooi. Wij zorgen voor een professionele online uitstraling die perfect past bij de stijl van je bedrijf. De functionaliteiten van jouw website gaan ook super werken, zowel op een desktop computer als op de smartphone.

Geen addertjes

Leuk al die opties, maar is dit wel te betalen? Jazeker! Vraag vrijblijvend een offerte aan en je zal verrast zijn! Daarnaast bieden we verschillende opties tot betalen, per maand, eenmalig of per jaar. We zijn zeer flexibel en denken graag met je mee! Nooit geen verrassingen achteraf, altijd een vaste offerte, geen gedoe, afspraak is afspraak.

Open en eerlijk

Wij gaan voor een lange termijn samenwerking waarbij meerwaarde bieden een absolute must is, zo denken we ook graag mee over andere zaken welke er voor kunnen zorgen dat jij beter gaat verkopen of blijere klanten krijgt. Vraag het gerust aan een van onze bestaande klanten, we staan 100% achter onze diensten en producten, openheid en eerlijkheid staan hierbij op nummer één.

Inclusief CMS

Wil je aanpassingen doorvoeren, dan staan we altijd voor je klaar! Maar even lekker zelf aan je site sleutelen is ook fijn, we willen jou bij IT Praktijk namelijk zo goed mogelijk mobiliseren zodat je zelf de controle hebt, lukt het niet? Dan zijn we er om het uit te leggen, dit doen we meestal aan de hand van een video uitleg met voice-over, soms hebben we deze al voor je klaar staan omdat iemand anders de vraag al heeft gesteld, maar meestal maken we hem speciaal voor jou.

Klaar voor Google

Wij optimaliseren jouw website altijd om beter door je klanten te worden gevonden. Dit doen we aan de hand van vooraf besproken zoekwoorden. Heb je specifieke doelen of wil je écht hoog in de Google-ranking komen voor bepaalde zoektermen, dan is een maatwerk aanpak nodig. We adviseren je hierin graag. Standaard maken we jouw website SEO-Ready, dan zijn de benodigde tools geïnstalleerd en is er eenmalig een basis optimalisatie uitgevoerd en ben je aangemeld bij de meest gebruikt zoekmachines en sites.

 

Klaar om online te overtuigen?
We helpen je graag.

Zelf beheren

Baas over je eigen website. Je kan de site helemaal zelf aanpassen en beheren.

Snel

Jouw website laad snel op alle apparaten dankzij caching en optimalisatie.

Klantgericht

Jouw website moet klanten tot actie aanzetten.

Uitgedacht

Wij transformeren jouw ideeën tot een passende website.

Wij helpen je verder en zorgen voor écht goede communicatie

   Vrijblijvende Telefonische Afspraak