Rolfstone nova koppelen met Bluetooth

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Eerste keer koppelen

1. Plaats beide oordopjes in de oplaadcase en sluit het oplaadcase dekseltje.
  2. Haal beide oordopjes uit de oplaadcase.
  3. Beide oordopjes gaan automatisch aan (oplopende toon) en verbinden met elkaar.
  4. Open de Bluetooth instellingen op uw afspeelapparaat en activeer Bluetooth.
  5. Wacht tot Rolfstone Nova verschijnt en selecteer deze. De oordopjes zijn klaar voor gebruik.

Reset of verbinden met een ander apparaat

1. Verwijder Rolfstone Nova(s) uit de Bluetooth lijst van het afspeel apparaat (indien je eerder gekoppeld hebt)
  2. Zet de Bluetooth uit van het afspeel apparaat
  3. Plaats beide oordopjes in de oplaadcase
  4. Pak het rechter oordopje en plaats deze in uw oor
  5. Pak nu weer het rechter oordopje en plaats deze in uw oor.
  6. Plaats nu beide oordopjes terug in de oplaadcase
  7. Haal beide oordopjes uit de oplaadcase. Na enkele seconden knippert er een lichtje op het linker oordopje.
  8. Zet de bluetooth aan op het afspeelapparaat.

Bron: Rolfstone

Inhoudsopgave